Neem contact op met ons

Wilt u direct een offerte? Neem contact op!

Schoonmaak bedrijf Beverwijk

Schoonmaakbedrijf Rolink is werkzaam in de regio Beverwijk en heeft een ervaring van 45 jaar in de schoonmaak van bedrijven, kantoorpanden en scholen. Daarnaast bieden wij een breed pakket aan vloeronderhoud. Bij al onze werkzaamheden zetten wij moderne en milieuvriendelijke materialen in, om zo de beste kwaliteit te kunnen leveren tegen een gunstig tarief. Wij hebben een hecht en enthousiast team van medewerkers, die alle kneepjes van het vak beheersen. Zij zorgen er voor om door goede bijscholing altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op hun vakgebied.

 

Schoonmaken is een vak, schoonhouden is een kunst. Wij luisteren altijd goed naar de wensen en behoeften van de klant en zijn daarin zeer flexibel. Wij passen onze werktijden aan op momenten dat onze aanwezigheid de minste verstoring van het werkproces of andere bezigheden veroorzaakt. Onderlinge afspraken tussen schoonmaakbedrijf Rolink en de opdrachtgever worden altijd stipt nagekomen. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Ons dienstenpakket als professioneel schoonmaakbedrijf in de regio Beverwijk is veelomvattend, informeert u naar de vele mogelijkheden!

Schoonmaakbedrijf Rolink heeft ook een aantal VVE's als opdrachtgever, voor hun verzorgen wij bouwopleveringen.

Onderhoud van vloeren

Onderhoud van vloeren maakt een groot deel uit van ons dienstenaanbod. Wij plegen onderhoud aan marmoleum en linoleum vloeren. Deze zijn onderhevig aan slijtage, waardoor vakkundig onderhoud op termijn nodig wordt. Een regelmatig onderhoud van uw vloer in de regio Beverwijk zorgt ervoor dat deze zijn uitstraling en glans terug krijgt en er weer representatief uitziet. Meestal kan volstaan worden met het poetsen van de vloer om deze weer een stralend uiterlijk te geven.

Als de slijtage ernstiger vormen heeft aangenomen dan is een andere behandeling een goede oplossing. Hierbij wordt de vloer ontdaan van de oude polymeerlagen. Dit wordt ook wel 'strippen' van de vloer genoemd. Dit is een specialistisch werk, wat u gerust over kunt laten aan schoonmaakbedrijf Rolink. De vloer heeft na deze behandeling weer zijn oorspronkelijke, fraaie uiterlijk. Om deze ingrijpende behandeling zo lang mogelijk uit te stellen of zelfs te voorkomen adviseren wij om de vloer periodiek door ons te laten poetsen. Hierdoor wordt de slijtage aanzienlijk vertraagd en gaat de marmoleum of linoleum vloer langer mee. Hierdoor spaart u kosten uit.

Tot onze schoonmaakwerkzaamheden behoort ook glasbewassing. Zowel de ramen binnen als buiten worden door ons streeploos gelapt. Voor ramen op grotere hoogte, die niet bereikbaar zijn met een ladder kunnen wij voor u wassen, met behulp van telescoop glasbewassing.

In geval van calamiteiten wilt u zo snel mogelijk geholpen worden, een calamiteit komt vaak onverwachts en ongelegen en houdt geen rekening met kantooruren. Als zich een dergelijk voorval voordoet kunt u ons 24x7 bereiken en inschakelen om uw probleem op te lossen. Wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn als professionele schoonmaker? Neemt u dan vandaag nog contact op voor nadere informatie en/of een vrijblijvende offerte.


 

P1070544.JPG
P1070542.JPG
P1070544.JPG

Rolink levert schoonmaakdiensten in de omgevingBeverwijk - IJmuiden - Wijk aan Zee - Velserbroek - Castricum - Driehuis - Heemskerk - Santpoort - Velsen Noord - Velsen Zuid - Haarlem

Zwaai naar ons op straat! en ontvang 10% korting!

VCA certified

vca

Search