Naast het reguliere schoonmaakonderhoud bieden wij tevens nog een aantal specialistische werkzaamheden aan.

Glasbewassing

Zowel voor binnen als buiten kunnen wij voor u de glasbewassing verzorgen. Ook werkzaamheden boven ladderhoogte zijn voor ons geen probleem. Bij de uitvoering worden uiteraard ook de kozijnen meegenomen en worden eventuele gebreken aan ramen en/of kozijnen gesignaleerd en aan u medegedeeld.

Vloeronderhoud

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het onderhoud van marmoleum/linoleumvloeren. Zowel het oppoetsen als strippen van de vloer (de oude polymeerlagen verwijderen) zijn voor ons geen enkel probleem. Uit kosten oogpunt wordt geprobeerd het strippen van de vloer zoveel mogelijk uit te stellen en indien mogelijk te voorkomen. Door een goed periodiek onderhoud kan dit worden gerealiseerd.

Bouwoplevering

Bij zowel nieuwbouw als verbouw/onderhoud wordt veel afval/stof gecreeerd. ook voor het opruimen van het bouwafval en het schoon opleveren kunt u van onze diensten gebruik maken. U kunt hierbij denken aan het bouwschoon opleveren van een woning en het stofvrij opleveren van een woning voordat deze in gebruik wordt genomen.

Ook voor de units geplaats op de bouwlocatie kunnen wij voor u van betekenis zijn. Door het veelvuldig gebruik van de vaak beperkte ruimten, zal het schoonmaken van uw sanitaire voorzieningen, kantine en kantoor geen overbodige luxe zijn.

Overige facilitaire diensten

Facilitaire diensten bestaan niet alleen uit schoonmaakwerkzaamheden. Alle dienstverlenende activiteiten waardoor u bedrijf zich met de core-business kan bezig houden, kunnen wij voor u uitvoeren. Als voorbeelden kunnen wij de volgende werkzaamheden vermelden; kleine onderhoudsklussen, textielservice, terreinonderhoud, levering artikelen en kantinebeheer. Wij denken graag met u mee om voor deze werkzaamheden een goede invulling te vinden.

Rolink levert schoonmaakdiensten in de omgevingBeverwijk - IJmuiden - Wijk aan Zee - Velserbroek - Castricum - Driehuis - Heemskerk - Santpoort - Velsen Noord - Velsen Zuid - Haarlem

Zwaai naar ons op straat! en ontvang 10% korting!

VCA certified

vca

Search