Kwaliteit schoonmaakwerk

Voor een schone werkplek is regelmatig schoonmaken een must. Een schone werkomgeving verlaagt het ziekteverzuim, wat weer een positieve uitwerking heeft op de arbeidsproduktiviteit van uw werknemers.

People's management


Een oud gezegde luidt: Ik wens u veel personeel. Ook ons bedrijf kan niet goed functioneren zonder goed gemotiveerd personeel. Bij ons komt het personeel op de eerste plaats. Door onze werknemers de juiste begeleiding en aandacht te geven, worden zij gestimuleerd om hun werkzaamheden goed uit te voeren. Door deze benadering is het verloop onder het personeel laag en kunnen wij de hoge kwaliteit van de uitvoering van de werkzaamheden garanderen.

Met welke frequentie er moet worden schoongemaakt, hangt geheel van uw eigen wensen/eisen af. Wij doen echter ook een voorstel met betrekking tot een schoonmaakprogramma voor uw object. In onderling overleg kunnen wij dan een schoonmaakprogramma opstellen die het beste bij u past.

Flexibiliteit

Bij ons staat de klant centraal. dat betekent dat wij ook buiten kantooruren voor u bereikbaar zijn voor eventuele calamiteiten. Onze werkzaamheden staan 24 uur per dag tot uw beschikking. Op deze wijze kunnen wij de kwaliteit en continuiteit van onze werkzaamheden waarborgen.
Of bel ons: 06-43265415

Rolink levert schoonmaakdiensten in de omgevingBeverwijk - IJmuiden - Wijk aan Zee - Velserbroek - Castricum - Driehuis - Heemskerk - Santpoort - Velsen Noord - Velsen Zuid - Haarlem

Zwaai naar ons op straat! en ontvang 10% korting!

VCA certified

vca

Search